Тиждень фізики

Posted by on 16.02.2024

В Баранівському професійному ліцеї в рамках роботи методичної комісії педагогічних працівників природничо-математичної підготовки з 12.02 по 16.02 проходив тиждень фізики.

Мета тижня – привернути увагу здобувачів освіти до науки фізики, показати її красу, практичну спрямованість, ознайомити з маловідомими фізичними фактами, фізичними явищами, розвивати інформаційну культуру здобувачів освіти, показати значущість і роль фізики в сучасному динамічному суспільстві. Викладач фізики Тетяна БОЖКО спланували роботу так, щоб заходи були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку.

Так протягом тижня було проведено круглий стіл, олімпіаду, вікторини, фізичні посиденьки, онлайн-подорож.

Тиждень фізики посприяв розширенню наукового світогляду, переконав вихованців що цей «сухий» предмет може бути цікавим і потрібним. Така форма роботи зі здобувачами освіти формує у наших підлітків інтерес до здобуття нових знань з різних навчальних дисциплін. Як казав Альберт Ейнштейн: «У мене нема ніякого таланту, є лише наполегливість і допитливість». Тож будьте допитливими, вивчайте фізику, експериментуйте і тренуйте найважливіший м’яз у вашому тілі – свій мозок.

Коментування закрите