Свято Першого дзвоника

Posted by on 05.09.2024

В урочистостях в Баранівському професійному ліцеї з нагоди Першого дзвоника взяв міський голова Олександр Мігей та його заступник Дмитро Нечипорук.

Очільник громади привітав першокурсників із початком нового етапу їхнього життя, побажав їм наполегливості, успіхів у навчанні та досягнення всіх поставлених цілей. Він підкреслив, що у нинішній час війни всі професії набувають особливого значення, адже кожен внесок у розбудову нашої країни є дуже важливим.

Родзинкою свята стало виконання Гімну навчального закладу талановитими дівчатами з гурту «Ейс», керівником якого є директорка Баранівської школи мистецтв Юлія Ейсмонт-Мігей. Ця урочиста Пісня була вперше представлена на сьогоднішньому заході, що додало події ще більшої важливості та символічності. Директор ліцею Ярослав Бортнік висловив подяку творчому колективу ліцею за написання слів та депутату міської ради, учаснику гурту «Козаки-Козаченьки» Вадиму Райковському за музичне оформлення Гімну.

Учасники заходу також вшанували пам’ять Героїв, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину. Хвилиною шани та покладанням квітів до меморіальних дошок присутні висловили свою вдячність і повагу тим, хто віддав своє життя в боротьбі з російським агресором.

Крім того, найкращі студенти ліцею були нагороджені грамотами за свої досягнення. На завершення заходу директор ліцею Ярослав Миколайович продемонстрував виконані ремонтні роботи по оновленню навчального закладу.

Цей день став символом нових починань, впевненості у майбутньому та готовності кожного зробити свій внесок у спільну перемогу.

Коментування закрите