Тиждень професії «Електрогазозварник»

Posted by on 10.03.2023

9 березня 2023 року у Баранівському професійному ліцеї в рамках тижня професії «Електрогазозварник» пройшов конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти за цією професією. Проводився він з метою пропагування новітніх виробничих технологій, фахової підготовки молоді та з метою популяризації робітничих професій.

Конкурс складався з теоретичної та практичної частин. Теоретична частина включала тестові завдання з навчальних модулів та професійних компетентностей з професії. Практичний тур передбачав виконання зварювання кільцевих швів у горизонтальному положенні одношаровими швами. Робота виконувалася відповідно до вимог технологічного процесу. Для виконання практичної частини здобувачі освіти були забезпечені необхідно обладнаними робочими місцями та ознайомлені з вимогами безпеки праці під час виконання роботи.

Чудовий настрій, заряд енергії, емоції та враження, а головне – знання та досвід. Мета конкурсу досягнута! Кожен з учасників заслуговував на перемогу… Але найкращими у конкурсі стали: Зубар Тарас група №10 – 1 місце; Газієв Максим група №2 та Клименок Максим група № 10 – 2 місце; Ничипорук Олександр група №2 – 3 місце. Переможці нагороджені почесними грамотами та призами.

Успіхів майстрам виробничого навчання та здобувачам освіти у подальшій професійній діяльності! Спільна робота згуртовує, допомагає натхненно працювати та перемагати.


Коментування закрите