День відкритих дверей

Posted by on 18.04.2024

17 квітня Баранівський професійний ліцей приймав гостей. Це завжди хвилююче – знайомство з молоддю, яка стоїть перед важливим вибором: як будувати своє майбутнє!

День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого молодь має змогу отримати необхідну інформацію про навчання в ліцеї та зробити перший крок до своєї освіти в Баранівському професійному ліцеї. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

5 закладів освіти відгукнулися на наше запрошення, це Баранівський ліцей №1, Баранівський ліцей №2, Рогачівська гімназія, Явненська гімназія, філія Баранівського ліцею №2 «Климентіївська гімназія». Під час зустрічі учні цих навчальних закладів мали змогу детально ознайомитись з професіями, оглянути матеріальну-технічну базу ліцею, навчальні та виробничі приміщення, дізнались про освітній процес та виробничу практику, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту здобувачів освіти.

На заході були присутні гості – Кравчук Тетяна Іванівна, кар’єрний радник Баранівського відділу Звягельської філії Житомирського обласного центру зайнятості, Костянтин Миколайович Поліщук, в.о. директора ТОВ «Баранівське сільськогосподарське підприємство-1» та Володимир Валентинович Хіміч, директор ТОВ «ВВХ», які дали змогу для присутніх побачити перспективи майбутньої професії.

Сподіваємося, що екскурсія локаціями ліцею, ознайомлення з тематичними майстер-класами, спілкування з педагогами та однолітками допоможуть прийняти вірне рішення – обрати Баранівський професійний ліцей!

Коментування закрите